CURSUSSEN

We starten in oktober 2022 weer met een nieuwe ronde cursussen, lees gauw verder!Na de zomervakantie weer lekker shinen met impro? Kom dan meedoen aan een van onze cursussen:
Op maandag 31 oktober starten we met een 5 weekse cursus voor kinderen van 9-12 jaar waar we volop aan de slag gaan met improviseren met allerlei spelvormen. Hierdoor kan jij scènes opbouwen uit het niets, leer je typetjes te spelen, snel op elkaar te reageren en mooi en strak uit te beelden wat je maar wil. Tijdens de laatste les is een inloophalfuur voor de ouders. Dan kunnen jullie je kind zien schitteren!

Op maandag 24 oktober start ook de jongerencursus. Hierin leer je allerlei nieuwe spelvormen, gaan we dieper in op samenspel en hebben we vooral veel spelplezier! 
In al onze lessen leer je vooral goed naar elkaar te luisteren en te kijken en dan komen de grappigste scènes vanzelf.

En het mooie van improvisatietheater? Iedereen kan het!

Wat is theatersport? 

NIEUW 5-weekse cursus

JONGEREN 13-16 jaar


Heb jij zin in theater maar absoluut geen zin om teksten uit je hoofd te leren?! Wij ook niet. Kom een cursus improvisatietheater doen. Je leert scenes bouwen, typetjes inzetten en allerlei spelvormen voor een middag vol lol.

Onze 5-weekse cursus is geschikt voor jongeren (13-16 jaar) zonder ervaring met improvisatietheater. Je kunt uitproberen of improvisatietheater iets voor jou is? Het mooie van improvisatietheater is dat iedereen het kan.

 

Hoe/wat/waar:

 • 5 lessen 
 • Data: maandag 31 oktober & 7, 14, 21 en 28 november
 • Tijd: 17.00-18.00
 • Wijkcentrum de Oever, Oudorp 
 • Prijs €55,-

5-weekse cursus NIEUW


9-12 jaar


Zit jouw kind boordevol creativiteit? En kan hij of zij wel een toffe theatrale uitdaging gebruiken? Meld hem of haar dan nu aan voor onze 5-weekse cursus met aan afsluitende voorstelling!

Onze cursus is geschikt voor kinderen (9-12 jaar) met of zonder ervaring hebben met improvisatietheater. We gaan dieper in op het opbouwen van verhaallijnen, het ontwikkelen van personages, samenspel en het spelen voor publiek. En natuurlijk leren de kinderen allerlei nieuwe spelvormen uit de theatersport! 

 

Hoe/wat/waar:

 • 5 lessen met afsluitend open les voor ouders en vriendjes op maandag 21 november (16.40-17.00)
 • Data: maandag 31 oktober & 7,14,21,28 november 
 • Tijd: 16.00-17.00 
 • Wijkcentrum de Oever, Oudorp 
 • Prijs €55,-
 • We starten met een groep op de maandag bij 8 aanmeldingen. Wil je liever de dinsdag? Die start bij 8 aanmeldingen!

Vakantie workshops


We geven regelmatig workshopdagen in schoolvakanties - dit zijn 1 of meerdere dagen vol spelplezier, voor kinderen (8-12) en jongeren (13-17). Voor deze dagen is geen ervaring vereist, iedereen is welkom. 

Als eerste op de hoogte van al ons cursusaanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: